Säleikkö nojatuoli nahkatyynyillä

puusaleikko-nojatuoli-nahka

French Connection -verkkokaupassa myynnissä oleva säleikkömäisestä tuolirakenteesta muodostuva nojatuoli yhdessä nahalla päällystetyn istuin -ja selkäosan kanssa on elegantti lisä esimerkiksi kodin kirjastohuoneeseen tai olohuoneen nurkkaukseen. Mangopuustava valmistettu runko-osa on tyylikkään harmahtava, minkä ansiosta tuoli on täydellinen lisä moderniin myös muita puisia sisustuselementtejä sisältävään tilaan.

Kuvat frenchconnection.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.