Sängynpääty laudoista

sangynpaaty-puulaudat

Phil ja Ruth de Vosin kodista löytyy upeita sisustusratkaisuita, joista esimerkkinä tämä laudoista muodostuva sängynpääty. Lämpimän ja kodikkaan ilmeen lisäksi viimeistelemättömät laudanpalaset sängynpäätynä tarjoavat sisustajalle hyviä mahdollisuuksia kiinnittää lautoihin valaisimia ja muita ajankohtaan sopivia koriste-esineitä. Voit tutustua tarkemmin asunnon ratkaisuihin täällä.

Via designsponge.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.