Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sisusta julisteilla

julisteet-dekoro

Kehystetyillä julisteilla saat tilan ilmeeseen ja seinille rytmiä ja vaihtuvaa ilmettä. Pelkistetyt mustavalkoiset julisteet toimivat monenlaisessa sisustuksessa ja nousevat juuri sopivasti esiin. Vaihtamalla silloin tällöin julisteiden paikkaa et kyllästy niihin liian nopeasti. Julisteissa on myös usein hauskaa huumoria mukana. Värikkäät piirroshahmoista koostuvat julisteet taas piristävät huomattavasti lastenhuonetta ja tuovat sinne kivaa lisäväriä tai vaihtoehtoisesti korostavat huoneen jo olemassa olevaa värimaailmaa. Kokeile rohkeasti! Kuvan julisteet ja muita vaihtoehtoja löydät Dekoro -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.