Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sisusta omalla taiteella

Moni on usein turhan kriittinen sisustaessaan kotiaan. Toisaalta haluaisi kokeilla jotain rohkeaa, omansa näköistä sisustuselementtiä, mutta sellaisen löytäminen on usein työn ja tuskan takana. Yksinkertainen on usein kaunista ja toimivaa. Vaikka kuvien taulujen värimaailmat ovatkin esimerkkejä mustavalkoisesta lähestymistavasta, ei se estä käyttämästä värejä vastaavanlaisissa toteutuksissa.

Maalaa kankaalle onnennumerosi tai kokeile yksinkertaisia pensselin/telan vetoja. Kokeile väreillä tai ilman. Vasemmanpuolen kahdeksikko on yllättävän helppo maalata. Kierrät vain telalla kangasta ympäri. Roiskeet ja ”virheet” kuuluvat asiaan, ne antavat suurpiirteisyyttä ja tekevät teoksesta sopivan rouhean. Ole rohkea, älä vaadi liikoja tai mieti liian monimutkaisesti – onnistut helpommin.

Kuvat chriscourt.com ja ekenstam.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.