Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sisustuksen monipuolisuus syntyy materiaaleista

varit-ja-materiaalit

Värit toimivat sisustuksessa tehosteina ja tunnelmaa luovina tekijöinä, mutta ehkäpä vielä suuremman vaikutuksen tunnelmalle luo tilassa käytetyt materiaalit ja niiden keskinäinen vuorovaikutus. Kiiltävä moderni valkoinen kaipaa rinnalleen luonnollisia pintoja, joita tuovat tässä kuvassa esimerkiksi vanhat hirsipalkit sekä taustalla näkyvä rouhea tiiliseinä. Yhdistämällä materiaaleissa esillä olevia sävyjä tekstiilien ja sisustuksen muiden yksityiskohtien kanssa saat luotua harkitun ja harmonisen kokonaisuuden. Valaistuksella taas voi helposti korostaa pintojen tekstuureita, jolloin materiaalit heräävät aivan uudella tavalla henkiin. Yhdistele uutta ja vanhaa, kulunutta ja uutuuttaan kiiltävää ja poimi näiden väliltä omat suosikkisävyt. Keittiösaarekkeen yläpuolella kuvassa kiiltoa tuovat Lightyearsin Caravaggio -valaisimet, joista muutamat eri mallit tällä hetkellä (4.2.2016 asti) hyvässä alennuksessa Finnish Design Shopissa.

Kuva sabonhomeblog.tumblr.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ladattava pöytävalaisin on helppo keino täydentää kesäiltojen terassihetkiä, kun pieni hämärä pääsee yllättämään.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.