Search
Close this search box.

Sisustuskankaita verkkokaupasta

intyyki-verhokankaat

Intyyki on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva kankaita ja oheistarvikkeita myyvä yritys, jonka tuotteet löytyvät helposti verkkokaupasta. Kankaita voi ostaa metritavarana, mutta halutessasi saat kankaista tilattua myös mittatilaustöitä. Mittatilaustyöt saat valitsemastasi kankaasta valmiiksi haluttuun kokoon ommeltuina, olipa kyse sitten verhoista, päiväpeitteestä, tyynynpäällisestä tai vaikkapa pöytäliinasta.

intyyki-kankaat

Intyykin syksyn uutuusvalikoimasta löytyy rentoa ja tyylikästä graafisuutta ja lempeitä maanläheisiä värisävyjä. Tutustu uutuuksiin ja muuhun valikoimaan Intyyki -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke