Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sisustuskauppa Zinna

Kokkolan vanhasta kaupunginosasta idyllisestä puutalosta löytyy tämä suloinen sisustusliike. Kauniin sisäänkäynnin takaa avautuu uskomaton määrä ihania sisustusesineitä houkuttelevasti esille pantuna. On pientä ja isompaakin tavaraa, jolla saa nopeasti uutta raikasta ilmettä kotiin. Muista kurkistaa myös takahuoneeseen. Sini-puna-valko teemassa löytyy peittoja tyynyjä, pyyhkeitä, niin käyttö- kuin koriste-esineitäkin. Täällä on lämmin tunnelma ja ystävällinen palvelu, kannattaa poiketa!

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.