Sisustustuotteita alennettuun hintaan

room21-cybermonday-string

Room21 -verkkokaupassa nyt kaikki String valikoiman tuotteet -10% alennuksella. Suosittujen String hyllyjärjestelmien ja säilytyskalusteiden avulla tuot tyyliä kodin seinille ja saat tavarat omille paikoilleen. Nyt sinulla on mainio tilaisuus uudistaa kodin säilytyskalusteet kertaheitolla. Tarjous voimassa vain tänään.

room21-cybermonday

Cyber Mondayn kunniaksi myös paljon muita upeita tarjouksia. Esimerkiksi kaikki verkkokaupan valikoimista löytyvät matot nyt -10% alennuksella. Jos haluat päivittää kodin designtuoleja, niin niitä lähtee nyt 6 tuolia 5:n hintaan. Samoin suositun House Doctor tuotemerkin kaikista tuotteista nyt -15% alennus. Tarjoukset voimassa vain tämän päivän, joten ole nopea. Myös paljon muita loistavia tarjouksia. Kaikki päivän edut löydät täältä.

Jaa tämä juttu:
Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson