Search
Close this search box.

Skandinaavisen selkeä ja kodikas asunto Tukholmassa

skandinaavinen-kodikas-sisustus-1

Tukholmassa sijaitseva 84 neliön kokoinen asunto hurmaa skandinaavisella tyylikkyydellään. Puun vahva läsnöolo tekee sisustuksesta lämpimän kutsuvan. Maanläheinen väripaletti muodostuu valkoisen, harmaan ja puun sävyistä. Asunto on myynnissä Fastighetsbyrån -sivuilla.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-2

Keittiössä kaapinovien messinkiset vetimet tuovat tyylikästä kiiltoa. Avohyllyköt tarjoavat säilytystilaa  ja korostavat puun vaikutusta sisustuksessa.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-3

Musta liesituuletin nousee upeana kontrastina esiin. Pienen saarekemainen tiski tarjoaa hyvän paikan välipalan naukkailuun ja samalla tila on saatu pidettyä avarana, kun säilytystilaa jää kuitenkin melko runsaasti alakaappeihin.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-4

Vanha kaappikello on tilan ehdoton katseen vangitsija. Samalla se jakaa ruokailutilan olohuoneesta.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-5

Olohuoneen ilme on pidetty avarana hyödyntäen avohyllytilaa, joka onkin mainio vaihtoehto sellaisissa perheissä, joissa ei ole suurta tarvetta massiivisille kirjahyllyille.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-6

Lastenhuoneessa herkutellaan väreillä. Seinä on tapetoitu puoliväliin asti kukkatapetilla. Kun alaosa jää valkoiseksi tapetista ei tule liian hallitseva. Pienet punaiset ja turkoosit yksityiskohdat yhdistyvät hauskasti tapetin värimaailmaan.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-7

Pojan huoneen sisustus on hieman hillitympi. Ferm Livingin pilvilamppu seinällä jatkaa sängyn reunan pilvireunusmuotoa.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-8 skandinaavinen-kodikas-sisustus-9

Myös muualla asunnon tiloissa on käytetty avohyllyjä. Yleisesti ottaen kalusteet ovat hyvin hillittyjä ja kussakin tilassa esiin nousee jokin pieni yksityiskohta tai väripilkahdus.

Kuvat fastighetsbyran.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke