Skandinaavisen selkeä ja kodikas asunto Tukholmassa

skandinaavinen-kodikas-sisustus-1

Tukholmassa sijaitseva 84 neliön kokoinen asunto hurmaa skandinaavisella tyylikkyydellään. Puun vahva läsnöolo tekee sisustuksesta lämpimän kutsuvan. Maanläheinen väripaletti muodostuu valkoisen, harmaan ja puun sävyistä. Asunto on myynnissä Fastighetsbyrån -sivuilla.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-2

Keittiössä kaapinovien messinkiset vetimet tuovat tyylikästä kiiltoa. Avohyllyköt tarjoavat säilytystilaa  ja korostavat puun vaikutusta sisustuksessa.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-3

Musta liesituuletin nousee upeana kontrastina esiin. Pienen saarekemainen tiski tarjoaa hyvän paikan välipalan naukkailuun ja samalla tila on saatu pidettyä avarana, kun säilytystilaa jää kuitenkin melko runsaasti alakaappeihin.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-4

Vanha kaappikello on tilan ehdoton katseen vangitsija. Samalla se jakaa ruokailutilan olohuoneesta.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-5

Olohuoneen ilme on pidetty avarana hyödyntäen avohyllytilaa, joka onkin mainio vaihtoehto sellaisissa perheissä, joissa ei ole suurta tarvetta massiivisille kirjahyllyille.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-6

Lastenhuoneessa herkutellaan väreillä. Seinä on tapetoitu puoliväliin asti kukkatapetilla. Kun alaosa jää valkoiseksi tapetista ei tule liian hallitseva. Pienet punaiset ja turkoosit yksityiskohdat yhdistyvät hauskasti tapetin värimaailmaan.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-7

Pojan huoneen sisustus on hieman hillitympi. Ferm Livingin pilvilamppu seinällä jatkaa sängyn reunan pilvireunusmuotoa.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-8 skandinaavinen-kodikas-sisustus-9

Myös muualla asunnon tiloissa on käytetty avohyllyjä. Yleisesti ottaen kalusteet ovat hyvin hillittyjä ja kussakin tilassa esiin nousee jokin pieni yksityiskohta tai väripilkahdus.

Kuvat fastighetsbyran.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.