Skandinaavisen selkeä ja kodikas asunto Tukholmassa

skandinaavinen-kodikas-sisustus-1

Tukholmassa sijaitseva 84 neliön kokoinen asunto hurmaa skandinaavisella tyylikkyydellään. Puun vahva läsnöolo tekee sisustuksesta lämpimän kutsuvan. Maanläheinen väripaletti muodostuu valkoisen, harmaan ja puun sävyistä. Asunto on myynnissä Fastighetsbyrån -sivuilla.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-2

Keittiössä kaapinovien messinkiset vetimet tuovat tyylikästä kiiltoa. Avohyllyköt tarjoavat säilytystilaa  ja korostavat puun vaikutusta sisustuksessa.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-3

Musta liesituuletin nousee upeana kontrastina esiin. Pienen saarekemainen tiski tarjoaa hyvän paikan välipalan naukkailuun ja samalla tila on saatu pidettyä avarana, kun säilytystilaa jää kuitenkin melko runsaasti alakaappeihin.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-4

Vanha kaappikello on tilan ehdoton katseen vangitsija. Samalla se jakaa ruokailutilan olohuoneesta.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-5

Olohuoneen ilme on pidetty avarana hyödyntäen avohyllytilaa, joka onkin mainio vaihtoehto sellaisissa perheissä, joissa ei ole suurta tarvetta massiivisille kirjahyllyille.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-6

Lastenhuoneessa herkutellaan väreillä. Seinä on tapetoitu puoliväliin asti kukkatapetilla. Kun alaosa jää valkoiseksi tapetista ei tule liian hallitseva. Pienet punaiset ja turkoosit yksityiskohdat yhdistyvät hauskasti tapetin värimaailmaan.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-7

Pojan huoneen sisustus on hieman hillitympi. Ferm Livingin pilvilamppu seinällä jatkaa sängyn reunan pilvireunusmuotoa.

skandinaavinen-kodikas-sisustus-8 skandinaavinen-kodikas-sisustus-9

Myös muualla asunnon tiloissa on käytetty avohyllyjä. Yleisesti ottaen kalusteet ovat hyvin hillittyjä ja kussakin tilassa esiin nousee jokin pieni yksityiskohta tai väripilkahdus.

Kuvat fastighetsbyran.se