Sohva sisustuksen mukaan

6.7.2011

Uuden sohvan hankinta on usein pitkä prosessi. Vaihtoehtoja on lukematon määrä ja omaa suosikkia kaiken paljouden keskeltä voi olla hyvinkin vaikea löytyy. Laatuun kannattaa kuitenkin sijoittaa ja myyjän konsultointi on aina paikallaan. Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ympäristöön, johon sohva sohva tullaan sijoittamaan. Sohva on iso sisustuselementti ja se tuo paljon väriä tilaan. Huomioi siis jo olemassa olevan sisustuksen värimaailma, materiaalit ja tyyli.

Huonekaluliikkeessä sohva näyttää helposti pienemmältä kuin miltä lopullisessa sijoituspaikassaan olohuoneessa. Pidä huoli, että sohvan ympärillä on riittävästi ilmaa. Sohvaa ei suinkaan kannata sijoittaa aivan kiinni seiniin tai muihin kalusteisiin. Kuvissa esillä olevat sohvat kuuluvat Furninovan valikoimaan. Ylemmässä kuvassa esillä Apollon ja alemmassa Vesta niminen malli, jotka molemmat näyttävät ja varmasti myös tuntuvat muhkeilta. Furninovan tuotteita myy Vepsäläinen.

Kuvat furninova.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.