Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sohvan sijoittelu

Sohva on kodin suurimpia huonekaluja. Sen sijoittelu ratkaisee tilankäytön kannalta paljon. Kulmasohvan paikaksi mielletään lähes poikkeuksetta huoneen kulmaus, jolloin sohva hilataan melkein seiniin kiinni. Kokeile sohvan sijoittamista irti seinistä. Joissain tapauksissa tila näyttääkin yllätten suuremmalta ja mielenkiintoisemmalta, kun sohvan ympärillä on ilmaa. Käsite kulmasohva ei siis suinkaan tarkoita sohvalle kaavailtua sijoituspaikkaa vaan sen muotoa. Sohvan sijoittaminen hieman irti seinistä tuo syvyyttä tilaan. Samalla pienemmästäkin tilasta tulee lapsille ja lemmikeille moninaisempi elämys, kun he pääsevät kiertämään huonekaluja eikä leikkiminen tapahdu keskellä huonetta. Tämä Place nimeä kantava sohva löytyy Vitran tuotevalikoimasta. Vitran huonekaluja myy Aero Design Furniture

Kuva vitra.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu on ihanan rento ilmestys olohuoneessa sekä muualla sisustuksessa. Se löytää paikkansa myös parvekkeelta tai terassilta.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.