Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sormipaneelia ja Iki kiuasta

Vuonna 2007 remontoimme saunan. Selasin ulkomaalaisia lehtiä ja etsin inspiroivia ideoita. Yhdestä lehdestä poimin pikkuruisen kuvan, jossa oli tummaksi maalattua sormipaneelia saunassa. Esitin idean remonttimiehellemme ja hän keksi maalata sormipaneelin sävytetyllä Sasu saunasuojalla. Näin sain tumman seinän saunaan josta pidän paljon, enkä ole nähnyt muilla vastaavaa. (kuvan kellertävä väri ei vastaa luonnollista väriä) Pinta on kaunis ja elävä sekä sormipaneeli kaunis ja erilainen. Kiuas on Iki Kiukaan Pilari Iki 5kW, joka sopii parhaiten pieniin 4-6 kuution huoneistosaunoihin. IKI-Kiukaan lämpö varautuu suureen kivimassaan, joten kiuasta mitoitettaessa lasi- tai kivipinnoilla ei ole suurta merkitystä.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Finlayson Tamminiemi-saunatuotesarja tuo perinteisen tunnelmallisia tekstiileitä saunaan ja kylpytiloihin. Materiaalina on käytetty kestävää ja miellyttävän pehmeän tuntuista puuvillapellavaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.