Search
Close this search box.

String System hyllytuotteet alennuksella

string-system-ale

String System hyllyjärjestelmän avulla luot kevyitä, mutta kaiken puolin kestäviä ja toimivia säilytysratkaisuita niin kotiin kuin konttorillekin. Parhaat säilytysjärjestelmät myös muuntuvat ajan saatossa tilan ja tarpeiden mukaan. Nyt kannattaa laittaa vaikka kerralla oma työhuone järjestykseen, sillä Finnish Design Shopissa on -15% alennuksessa kaikki valkoiset String System osat. Tuotteita pääset selaamaan täällä.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke