Syyskuun tauluvalinnat

taulut-syyskuu

Sisustusblogi.fi valitsee kuukausittain omat suosikkitaulunsa, jotka tavalla tai toisella sopivat ajankohtaan. Kuten huomata saattaa syyskuun valinnoissa on läsnä syksyn sateisuus. Toisaalta lämpimät sävyt tuovat niin kuvissa kuin luonnossa ruskana ryhtiä ja lämpöä ympäristöönsä. Taide sinällään on katsojan silmissä, mutta käyttämällä esimerkiksi taulussa olevia päävärejä tehosteväreinä sisustuksen tekstiileissä ja yksityiskohdissa täydennät kokonaisuutta helposti ja näyttävästi. Taulun ei siis tarvitse olla vain yksi erillinen taideteos vaan se voi olla osa koko sisustusta!

Kuvan taulut ovat myynnissä Aava Helsinki -verkkokaupassa. HUOM! Sisustusblogin lukijat saavat kaikista Aava Helsinki tuotteista 15% alennuksen käyttämällä tilauksen yhteydessä alennuskoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Jaa tämä juttu:
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.
Nyt on loistava tilaisuus toteuttaa omia sisustushaaveita Artekin upeilla klassikoilla
Iittalan uutuusvärit ultramariininsininen ja kupari antavat Aalto maljakoille upeaa hehkua.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson