Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tavaroita seinällä

Paljaat seinäpinnat alkavat ennen pitkää kyllästyttää. Taulut, hyllyt, valaisimet ja muut seinälle kiinnitettävät esineet ja koristeet luovat tunnelmaa tehden tilasta samalla oman näköisensä. Tässä hauska inspiraatiokuva, jossa kapeille hyllyille on aseteltu yksityiskohtia sisältäviä printtejä ja muita pieniä esineitä. Hyllyillä olevia tavaroita on myös helppo vaihdella ajankohdan mukaan ja näin saada vaihtuvuutta tilan ilmeeseen. Vastaavia hyllyjä mitä kuvassa näkyy löytyy edullisesti esimerkiksi Ikean tauluhyllyvalikoimasta. Ja mikäli musta väri ei sytytä, voit tietenkin maalata hyllyt uusilla raikkailla väreillä!

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.