The Dots ripustimet

muuto-thedots-ripustin

Muuton The Dots ripustimia on saatavilla nyt myös roosan, petroolin ja tangeriinin värisinä. The Dots ripustin toimii parhaiten useamman eri kokoisen ripustimen ryhmänä. Ne tarjoavat aina tarpeellista ripustintilaa vaatteille, koruille ja muille pienesineill niin makuuhuoneessa kuin eteisessäkin. Yhdistele omia suosikkivärejäsi ja loihdi helposti muunneltavia kokonaisuuksia. Nämä ja muut upean väriset The Dots ripustimet ovat myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.