Search
Close this search box.

Tilat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi

olohuone-keittio-sohvaryhma

Keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja kompaktin työpisteen toiminnot yhdistyvät tässä Bonham Interiorin suunnittelemassa sisustuksessa toimivaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa arkieloon samalla käytännöllisyyttä tinkimättä kuitenkaan laadusta ja tyylistä.

olohuone-keittio-ruokatilan-sohva

Hallitsevina sävyinä valkoinen ja puu tuovat sisustukseen harmonisen tunnelman, jota on piristetty kuvioiduilla tekstiileillä ja muilla kauniilla yksityiskohdilla. Ruokailutila rakentuu hauskasti keittiön vastakkaiseen päätyyn, jossa puisen ruokapöydän ympäriltä löytyy läpinäkyviä tuoleja sekä viihtyisä sohvapenkki.

olohuone-keittio-tyopiste

Erilliselle työhuoneelle ei aina ole tarvetta vaan kodin ”välttämätön” työskentelypiste voidaan helposti upottaa osaksi muuta sisustusta. Tässä keittiössä pöytätasojen jatkeelta löytyy luonnollinen paikka kompaktille työpisteelle. Se on samalla myös mainio paikka kotikokin reseptien tarkasteluun. Käytännöllisyyttä silmällä pitäen tietokoneaskareet hoituvat samalla toiminnan keskellä.

olohuone-keittio-valkoinen

Keittiön kaunis vaalea ilme saa lisäilmettä kaapinovien korostetuista reunoista sekä hauskoista nuppivetimistä. Huomaa myös kaapistojen yläosaan tehty näyttävä reunus, joka luo syvyysvaikutelmaa yhdessä kolmiulotteisen välitilan kanssa. Myös valaistusratkaisu antaa oman lisänsä tähän tyylikkääseen kokonaisuuteen.

olohuone-keittio-keittiovalita

Tarkemmin projektiin voit tutustua Bonham Interior -sivuilla.

Kuvat bonhaminterior.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke