Search
Close this search box.

Toimiva ja tyylikäs säilytyskaluste sopii monenlaiseen tilaan

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
String kaapit ja hyllyt

String säilytyskalusteet tarjoavat erinomaisia ratkaisuja sekä pienempään että vaativampaan säilytystarpeeseen. Yksittäisten pienten seinähyllyköiden lisäksi voit rakentaa tilaan juuri omiin tarpeisiin vastaavan hyllykokonaisuuden, johon voit lisätä tarvittaessa myös kaapistoja, työtasoja sekä muita osia.

Olohuoneen säilytysratkaisut

Olohuone on usein kodin suurimpia yksittäisiä tiloja, jonka potentiaali säilytyskalusteiden hyödyntämiseen jää helposti käyttämättä. Hyödyntämällä seinätilaa, television alle jäävää tilaa sekä muita nurkkauksia voi saada käyttöön yllättävän paljon säilytystilaa niin koriste-esineille kuin sellaisillekin tavaroille, jotka haluaa pitää arjesta enemmän piilossa.

Säilytyskalusteen värisävyillä voit samalla korostaa tilan muita elementtejä ja tuoda kivasti syvyyttä sisustukseen. Esimerkiksi yhdistämällä tammen ja pähkinän ruskeita sävyjä beigen sohvan sekä kruskeiden sohvatyynjen kanssa säilytysratkaisu liittyy selkeästi mietityksi osaksi sisustuksen kokonaisuutta.

String työpöytä

Järjestystä kodin työpisteelle

Etätöiden lisäännyttyä toimiva ja käytännöllinen työskentelynurkkaus kotioloissa on entistä tärkeämmässä roolissa. Käytettävästä tilasta riippuen työskentelypisteen voi joutua sijoittamaan pienempäänkin nurkkaukseen. Tällöin kookkaat ja tilaa vievät työpöydät eivät tule kyseeseen. String toimisto-yhdistelmä tarjoaa mainion ratkaisun, jossa työpöydän lisäksi käyttöön saa myös hylly- ja säilytystilaa. Mikäli pöytä on tarpeen saada arjen toimivuuden kannalta mahdollisimman usein pois tieltä voit valita String kääntöpöydän.

Jos kodista löytyy erillinen työskentelytila voi valitakäyttöön hieman isomman pöydän, joka liittyy tyylikkäästi osaksi String säilytyskokonaisuutta. Ajattoman mustan ja valkoisen lisäksi saatavilla on mm. tammi, saarni, saksanpähkinä, harmaa ja beige värivaihtoehto. Liukulaatikostoilla ja hyllyköillä ratkaiset vaativammankin kotitoimiston säilytystarpeet.

String säilytyskalusteet

Parasta String säilytyskalusteissa on ehdottomasti niiden monipuoliset käyttökohteet eri puolilla sisustusta. Säilytyskokonaisuuksien kasaaminen on helppoa ja kokonaisuuksien suunnitteluun voit käyttää Stringin omaa suunnitteluu ohjelmaa, joka pitää huolen, että kaikki tarpeellinen tulee hankittua.

String on tuonut myyntiin myös ulkotiloihin sopivia säilytyskalusteita, jotka mahdollistavat viherkasvien ja muiden tavaroiden esille panon tyylikkäästi terassilla sekä parvekkeella.

String säilytyskaluste eteisessä

String kalusteet eteisessä

Toimivan ja käytännöllisen eteisen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa, varsinkin lapsiperheissä, joissa tulijoita ja menijöitä on joka suuntaan. Helposti räätälöitävä String säilytysratkaisu on omiaan eteistilassa, jossa tarvitaan paikat useammalle kenkäparille, takeille sekä muille arjen tavaroille repuista käsilaukkuihin. Toimivalla säilytyskalusteella on positiivisia ja kauaskantoisia vaikutuksia arjen sujumiseen.

String hyllykön parhaita piirteitä nimenomaan eteistilassa on sen nopea ja helppo muunneltavuus. Hyllyt kengille ja muille tavaroille vaihtavat hetkessä paikkaansa kulloisenkin säilytystarpeen mukaan.

Lastenhuoneen säilytyskalusteet

Lastenhuoneen säilytyskaluste

Siisteyden ja tavaroiden järjestyksessä pitämisen opettaminen sujuu huomattavasti helpommin, kun tavaroille on olemassa omat paikkansa. Kaikkia leluja ja tavaroita ei myöskään kannata laittaa piiloon vaan säilytyskaluste voi toimia hauskasti vaihtuvana ”näyteikkunana” päivän leluvalintoihin.

Käytännöllisyyttä voi parantaa sijoittamalla kaapit lapsen ylettämälle korkeudelle. Ylemmäs hyllyille taas voi sijoittaa ajankohtaan sopivia koriste-esineitä ja sellaisia tavaroita, jotka eivät ole arjessa niin suurella käytöllä. Sopiva yhdistelmä liukuovillisia laatikostoja ja avohyllyjä luo toimivan kokonaisuuden. Vaikka tavaraa avohyllyillä olisikin enemmän, tuo se kuitenkin tietynlaista ilmavuutta raskaamman kiinteän kaappikalusteen sijaan, jonne tavarat tulee helposti sullottua ja unohdettua.

String säilytyskalusteet keittiössä

String kalusteet keittiössä

String hyllyköt ja säilytyskalusteet sopivat erinomaisista keittiöön ja ruokailutilaan. Voit hyödyntää niitä ihan perus keittiötarvikkeiden säilyttämiseen tai näyttävinä astiavitriineinä.

Sirot avohyllyt tuovat keittiöön mukavan rentoa ilmettä ja näyttäytyvät tyylikkäästi ajankohtaan sopivilla yksityiskohdilla. Kauniit koriste-esineet, maljakot ja muut esineet tulevat avohyllyllä upeasti esiin täydentäen ajankohtaan liittyvää värimaailmaa ja tyyliä.

Kotikeittiön lisäksi String säilytyskalusteet sopivat erinomaisesti myös mökkimaisemiin, jossa säilytystilalle voi olla monenlaista tarvetta tai jo olemassa oleva keittiökalustus tarvitsee rinnalleen lisää säilytystilaa.

Suunnitele oma String kokonaisuus

String System suunnitteluohjelmalla voi kätevästi suunnitella juuri sellaisen säilytyskokonaisuuden, jonka tarvitsee. Toisaalta String säilytyskalusteissa parasta on juuri niiden helppo yhdisteltävyys keskenään ja olemassa olevien ratkaisujen muokkaus vaihtuviin tarpeisiin.

Tutustu lisää String kalusteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ratkaise kodin säilytystarpeet tyylikkäillä säilytyskalusteilla. String huonekaluja ja suunnitteluohjelman löydät Nordic Nest -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs puinen senkki on aikaa kestävä säilytyskaluste, joka sopii sijoitettavaksi moneen eri tilaan ja sisustustyyliin. Se tuo kodikasta lämpöä sekä ripauksen skandinaavista ilmettä sisustuksen tunnelmaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke