Search
Close this search box.

Tunnelmaa sängynpäätyyn

sangynpaaty-harmaalauta

Hyvä sänky on aina suuri investointi, johon oikeasti kannattaa sijoittaa. Toinen juttu voikin olla sitten sänkyyn kuuluvien ”lisäosien” kanssa. Sänkyihin liitettävät päädyt ovat tyyliltään usein hyvin mitättömän näköisiä ja nostavat suotta kokonaishankinnan arvoa. Toisaalta voit itse tehdä päädystä juuri sen näköisen, kokoisen ja värisen kuin itse miellät tilaan sopivaksi – ja edullisesti. Puulankuista se onnistuu hyvinkin helposti ja maalaamalla saat haluamasi tehostevärejä. Edullisesta vaahtomuovipatjasta saa myös kätevästi astetta pehmeämmän päädyn, jonka voi päällystää suosikkikankaallaan. Vain mielikuvitus on rajana, ei huonekaluliikkeen valmiit tylsät sängynpäädyt.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke