Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tunnelmallinen makuuhuone

Minimalistissta tyylikkyyttä. Suorat linjat ja konstailematon sisustus, jossa yksityiskohdat ovat paikallaan. Tilan valaistus vaikuttaa todella onnistuneelta. Katoissa olevat spotit antavat yleisvaloa ja tilanteen tarpeen tunnelmaa voidaan lisätä esimerkiksi kauniilla pöytävalaisimella. Peiliovet tehostavat tilantuntua muuten melko pienessä huoneessa. Taustalla pilkottaa monen unelma, suora käynti makuuhuoneesta omaan kylpyhuoneeseen.

Värimaailma on hillitty sekoitus, ruskeaa, harmaata, mustaa ja valkoista. Yöpöydällä olevan valaisimen tyylikäs muoto ja pitsimäinen varjostin antavan ripauksen romantiikkaa muuten hyvin moderniin tilaan. Sängystä on mukava nousta paksulle ja lämpimälle nukkamatolle.

Kuvat Maíra Acayba

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.