Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tuunattu taulukehys

Inspiroiva idea eteiseen tai muualle kotiin. Taulukehys, joka toimii loistavana säilytysapuna avaimille ja muille pientavaroille. Ja mitä tähän tarvitaan; irtonainen taulukehys, liitumaalia ja muutama koukku. Vaihtoehtoisesti kehyksen voisi myös maalata magneettimaalilla. Idea löytyi Annaleenass HEM:n ihanasta sisustusblogista, josta löytyy paljon muitakin askartelemisen arvoisia sisustusideoita. Kannattaa käydä kurkistamassa blogissa Annaleenas HEM.

Kuva annaleenashem.blogspot.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.