Search
Close this search box.

Tyylikäs kylpyhuone

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-1

Vaaleaksi sisustetun kylpyhuoneen ei tarvitse näyttää kylmältä ja kolkolta. Myös kylpyhuoneeseen voi tuoda pieniä sisustuselementtejä ja yksityiskohtia, jotka tekevät tilasta viihtyisän ja viimeistellyn näköisen. Liian usein tyydytään pelkillä seinillä oleviin laattoihin ja miettimään minkä värisen saippupullon ostaisi. Tämän näyttävän kylpyhuoneen takaa löytyy suunnittelutoimisto marianiLIND.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-2

Kaunis tummakehyksinen peili tuo valkoiseen kontrasti myös kodikkuutta. Myös peilin yläpuolelle sijoitetut metalliset valaisimet ovat vaihtoehto perinteisen peilikaapin loistevalaisimelle. Mosaiikkilaatoitus keskellä tilaa yhdistyy marmoritasojen kanssa ja katkaisee sopivista lattialaatoituksen.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-3

Kaapinovien kookkaat vetimet antavat nekin oman lisänsä. Kellokin on usein yllättävän tarpeellinen kylpyhuoneessa.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-4

Pieni sivupöytä ja taulukehykset vaikuttavat tilan tunnelmaan huoattavasti.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-6

Erillinen ja usein hankalakäyttöinen suihkukaappi on korvattu lasiovien eristämällä suihkualueella. Tämä luo pientä hotellimaista tunnelmaa ja on käytännön kannalta huomattavasti irrallista kaappia parempi ratkaisu, puhumattakaan tyylillisesti.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-5

Hanavalinta, saippuapurkit ja muut purnukat on kiva säilyttää helposti saatavilla. Tyylikkäissä, oman kokonaisuutensa muodostavissa purnukoissa niitä ei suotta tarvitse kätkeä laatikoihin piiloon. Pieni tarjotin tuo myös hauskan lisän pöydän ilmeeseen.

Kuvat marianilind.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Finlayson Tamminiemi saunatekstiilit
Finlayson Tamminiemi-saunatuotesarja tuo perinteisen tunnelmallisia tekstiileitä saunaan ja kylpytiloihin. Materiaalina on käytetty kestävää ja miellyttävän pehmeän tuntuista puuvillapellavaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke