Tyylikäs kylpyhuone

9.9.2015

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-1

Vaaleaksi sisustetun kylpyhuoneen ei tarvitse näyttää kylmältä ja kolkolta. Myös kylpyhuoneeseen voi tuoda pieniä sisustuselementtejä ja yksityiskohtia, jotka tekevät tilasta viihtyisän ja viimeistellyn näköisen. Liian usein tyydytään pelkillä seinillä oleviin laattoihin ja miettimään minkä värisen saippupullon ostaisi. Tämän näyttävän kylpyhuoneen takaa löytyy suunnittelutoimisto marianiLIND.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-2

Kaunis tummakehyksinen peili tuo valkoiseen kontrasti myös kodikkuutta. Myös peilin yläpuolelle sijoitetut metalliset valaisimet ovat vaihtoehto perinteisen peilikaapin loistevalaisimelle. Mosaiikkilaatoitus keskellä tilaa yhdistyy marmoritasojen kanssa ja katkaisee sopivista lattialaatoituksen.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-3

Kaapinovien kookkaat vetimet antavat nekin oman lisänsä. Kellokin on usein yllättävän tarpeellinen kylpyhuoneessa.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-4

Pieni sivupöytä ja taulukehykset vaikuttavat tilan tunnelmaan huoattavasti.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-6

Erillinen ja usein hankalakäyttöinen suihkukaappi on korvattu lasiovien eristämällä suihkualueella. Tämä luo pientä hotellimaista tunnelmaa ja on käytännön kannalta huomattavasti irrallista kaappia parempi ratkaisu, puhumattakaan tyylillisesti.

tyylikas-vaalea-kylpyhuone-5

Hanavalinta, saippuapurkit ja muut purnukat on kiva säilyttää helposti saatavilla. Tyylikkäissä, oman kokonaisuutensa muodostavissa purnukoissa niitä ei suotta tarvitse kätkeä laatikoihin piiloon. Pieni tarjotin tuo myös hauskan lisän pöydän ilmeeseen.

Kuvat marianilind.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.