Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyylikäs puinen senkki tarjoaa hyvin säilytystilaa

Tyylikäs puinen senkki on aikaa kestävä säilytyskaluste, joka sopii sijoitettavaksi moneen eri tilaan ja sisustustyyliin. Se tuo kodikasta lämpöä sekä ripauksen skandinaavista ilmettä sisustuksen tunnelmaan.

Suomessa Kiteen huonekalutehtaalla valmistettu Rima senkki on klassisen kaunis ja laadukas säilytyskaluste, joka sopii ruokailutilan ja olohuoneen lisäksi mainiosti myös eteiseen, jossa se tarjoaa hyvää laskutasoa arjen tavaroille sekä koriste-esineille. Materiaalina käytetty koivu antaa senkille tyylikkään ilmeen ja maanläheisen yksityiskohdan sisustukseen.

Siro muotoilu saa kivaa persoonallisuutta pyörörimoilla toteutetuista päädyistä, jotka keventävät senkin ilmettä kätkien sisällä olevat tavarat kuitenkin riittävästi piiloon. Keskellä olevat vetolaatikot tarjoavat mukavasti säilytystilaa päätyjen taakse kätkeytyvien hyllytasojen lisäksi.

Vaaleamman koivun lisäksi senkistä on saatavilla myös hieman tummempi ruskea hiekansävyinen malli, joka tuo lämpimän skandinaavisen tuulahduksen tilan ilmeeseen. Pinnassa näkyvät puun syyt tuovat kauniin yksityiskohdan ja sitovat tyylikkäästi sisustuksessa käytetyt ruskean eri sävyt keskenään.

Musta väri on aina tyylikäs vaihtoehto ja se tuo elegantin sekä näyttävän kontrastin sisustukseen. Senkillä olevat maljakot ja muut koriste-esineet nousevat myös entistä upeammin esiin tummalta pinnalta. Rima senkki on myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Fine kaappi on tyylikäs säilytyskaluste kotiin. Se on tyylikäs osa tilan sisustusta ja sopii esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen
Vtwonen The Lower Case hyllykkö on tyylikäs vaihtoehto tilan säilytyskalusteeksi. Eri kokoisista hyllyistä saa luotua helposti tilaan ja tarpeeseen sopivan kokonaisuuden.