Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Ulkomatot viimeistelevät terassin ilmeen

Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Terassimatot

Viihtyisä terassi syntyy tietenkin toimivista ja tyylikkäistä terassikalusteista, mutta niiden lisäksi voit täydentää ja pehmentää terassin tunnelmaa ulkokäyttöön sopivilla terassimatoilla. Scandi Livingin kestävät ja käytännölliset terassimatot sopivat hyvin myös kosteisiin tiloihin, joten ne palvelevat hyvin myös kodinhoitohuoneessa ja muissa kosteudelle alttiissa tiloissa.

Maanläheiset beige, harmaa ja vihreä sopivat loistavasti mukaan mille tahansa terassille. Vaikka matot onkin muovivalmisteisia tuntuvat ne mukavan pehmeältä jalkojen alla ja eristävät paljaita varpaita ajoittain viileiltä terassilaudoilta.

Ulkomatot terassille

Scandi Living Fallow ja Harvest mattojen ajaton ilme sekä hieman elävä tekstuuri sopivat täydellisesti kesäterassille ja parvekkeelle. Jos kaipaat hieman yksityiskohtia voit valita graafisella kuosilla varustetun korkealaatuisen Fir maton, jonka toisella puolella on vastakkainen väritys, ja näin saat käden käänteessä terassin ilmeeseen vaihtelua. Matoista saatavilla useita eri kokovaihtoehtoja.

Nämä ja paljon muita hyviä terassimattoja myynnissä Nordic Nest -kaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.