Search
Close this search box.

Uniikki kaupunkikoti

rohkeasti-erilainen-sisustus-1

Helsingissä, Hakaniemessä sijaitseva 62 neliöinen kaksio tarjoaa paljon ihmeteltävää ja upeita uniikkeja sisustusratkaisuita. Puiset lautalattiat, kolmen metrin huonekorkeus, kattohirret ja monet muut yksityiskohdat loihtivat tästä upeasta vaaleasta kaksiosta todellisen aarteen. Asunto on myynnissä Etuovessa ja myyntiä välittää RE/MAX.

rohkeasti-erilainen-sisustus-2

Olohuoneessa seinän kivipinta ja valkoinen pilarirakennelma tuo tilaan  omanlaisen hehkunsa.

rohkeasti-erilainen-sisustus-3

Katon muodot heräävät henkiin kattolistojen ja kaarevan välipohjan ansiosta. Vaaletta ilmettä korostaa listoihin ja kattoon upotetut spottivalaisimet.

rohkeasti-erilainen-sisustus-4

Keittiö on kompaktista koostaan huolimatta oikein viihtyisä ja tyylikäs. Siitäkin löytyy puusepän käsityönä valmistamia yksityiskohtia.

rohkeasti-erilainen-sisustus-5

Holvikaari pariovilla vie makuuhuoneeseen. Lattiapinnan kulumat tuovat tilaan mukavaa rouheutta ja valkoiseksi maalatut puolapuut seinustalla tarjoavat vaikkapa ripustustilaa.

rohkeasti-erilainen-sisustus-6

Tunnelma makuuhuoneessa on prinsessamaisen romanttinen, joka kruunautuu hempeän valkoisella yleisilmeellä.

rohkeasti-erilainen-sisustus-7

Puiset kalusteet ja moderni divaani kruunaavat huoneen tunnelman ja tuovat vatapainoa uuden ja vanhan välille.

rohkeasti-erilainen-sisustus-8

Kylpytiloista löytyy myös oma sauna. Kaareva lasitiiliseinä ja marmorilaatoitukset tuovat tilaan modernin luksusmaisen vivahteen.

rohkeasti-erilainen-sisustus-9

Saunaan mahtuu samanaikaisesti hyvin useampikin henkilö.

rohkeasti-erilainen-sisustus-10 rohkeasti-erilainen-sisustus-11

Eteisessä lattiaan upotetut valaisimet toimivat liiketunnistimilla. Niiden valokeilat tuovat tilaan pehmeän tunnelman korostaen samalla seinän koristeellista valkoista puuosaa. Lisätiedot kohteesta löydät Etuovesta.

Kuvat etuovi.com / remax.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke