Search
Close this search box.

Uudistuneet saunatilat

saunatilat-helsinki1

Arkkitehtitoimisto Fyra suunnitteli upean saunatilan vuonna 1938 rakennettuun, Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevaan taloon. Tavoitteena oli saada aikaan viihtyisät ja toimivat tilat, jotka kuitenkin kunnioittaisivat talon henkeä ja tyyliä.

saunatilat-helsinki2

Lopputulos on erittäin näyttävä. Puku- ja pesutuloissa yhdistyy moderni, rauhallinen värimaailma yhdessä perinteisen puun kanssa.

saunatilat-helsinki3

Saunan puolella on pukuhuoneesta tuttua panelointia ja tummahkot seinäpinnat luovat juuri sopivan mystistä tunnelmaa.

saunatilat-helsinki4

Pesutiloissa löytyy hyvin tilaa koko perheelle. Aina tarpeellinen laskutaso ja istumapaikat on myös huomioitu ja tilaan on tuotu yksinkertaisen tyylikkäät puiset penkit. Tumma lattia ja katto toimivat loistavasti yhdessä suuren valkoisen seinäkaakelin kanssa. Suihkujen väliseinään on upotettu tilaa saippuoille ja näin on vältytty tylsiltä seinätelineiltä.

Kuvat fyra.fi / Sampsa Pärnänen

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Finlayson Tamminiemi saunatekstiilit
Finlayson Tamminiemi-saunatuotesarja tuo perinteisen tunnelmallisia tekstiileitä saunaan ja kylpytiloihin. Materiaalina on käytetty kestävää ja miellyttävän pehmeän tuntuista puuvillapellavaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke