Uutta ilmettä tapeteilla

Reseptejä, lausahduksia ja kuuluisia mietteitä ruokailutilan seinällä? Esimerkiksi näitä voit saada teettämällä tapetin omista grafiikoista tai valokuvista. Perinteisten tapettien rinnalle on tullut paljon mielenkiintoisia uusia vaihtoehtoja, joilla luot tilaan aivan uudenlaista ilmettä ja tunnelmaa.

Suurella seinäpinnalla tapetti herää todella henkiin ja tuo tilaan omaleimaisen ilmeen, joka varmasti herättää keskustelua ystävien kanssa. Valmiista mallistosta löytyy kattava valikoima vaihtoehtoja moneen makuun.

Lastenhuoneessa leikkisä kaupunkimaisema seinällä vaikuttaa voimakkaasti koko tilan tunnelmaan. Lasten kasvaessa ja mieltymysten muuttuessa tapetti on helppo vaihtaa uuteen ja näin huone saa jälleen kokonaan uuden ilmeen. Yhdistelemällä tapetissa esiintyviä värejä ja muotoja huonekaluihin saat aikaan todella upean ja näyttävän sisustuksen.

Taiteellisemman asukkaan seinälle vaihtoehtona on hieman graafisempi toteutus. Valmiista tapettivalikoimasta voit muokata omaan tilaan sopivan tapettikokonaisuuden tai jos intoa ja osaamista riittää, kokeile ihmeessä suunnitella itse omat tapettisi, jollaista ei kellään muulla ole. Valmiita vaihtoehtoja ja lisää aiheesta voit lukea Mr Perswall -verkkokaupasta.

Kuvat mrperswall.fi