Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Vaatenurkkaus

Modernit tilaratkaisut ja tyylikkäät kaapit ovat sinällään hieno asia, jotka mahdollistavat monenlaista tilasuunnittelua. Liukuovilla säästetään tilaa ja kaappien sisälle upotetut ledivalot syttyvät itsestään ovia avatessa. Vastapainona kaikelle tälle on mahtavaa nähdä rentoja, asukkaan itsensä näköisiä toteutuksia. Kuvassa valloittava esimerkki. Vaaterekin voi ripustaa vaikkapa roikkumaan katosta. Vanha teollisuusvalaisin pitää huolen tilan valaistuksesta. Taustalle sijoitetulle kankaalle tai maalatulle magneetti/liitutaulupinnalle tarttuvat kuvat ja muistutukset tulevien päivien pukeutumisvinkeistä.

Kuva Danielle Witte / daniellawitte.blogspot.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.