Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Vaatesäilytys makuuhuoneessa

Vaatekaappi kuuluu lähes jokaiseen makuuhuoneeseen. Mutta on myös muita vaihtoehtoja piilottaa vaaterekit näkyviltä. Sijoittamalla seinustalle pitkän, koko seinän levyisen laatikoston ja rakentamalla sen päälle hyllytasoja sekä vaatenaulakon luot juuri omien tarpeittesi mukaisen säilytysratkaisun. Se sijaan, että tämä kokonaisuus kätkettäisiin ovien taakse, edessä voi olla verhot. Ja mikä parasta, verhoja vaihtamalla saat ”vaatekaapista” helposti uuden näköisen. Käyttövaatteet vaihtuvat vuodenaikojen mukaan, miksei siis myös ”vaatekaapin ovet”.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.