Vaihtoehto sohvalle

Sohva on varma valinta olohuoneen löhöilypaikaksi, mutta se ei ole suinkaan ainoa vaihtoehto. Esimerkiksi rennon muhkeat säkkituolit sopivat mainiosti varsinkin pienempiin asuntoihin, joissa sohva suurena sisustuselementtinä syö helposti liian suuren määrän tilan neliöistä. Säkkituolien etuna on myös niiden helppo liikuteltavuus ja muunneltavuus. Päällysteen vaihtaminen sujuu käden käänteessä ja näin saat kerta heitolla tilaan uutta ilmettä ja väriä.

Muhkeutensa puolesta säkkituoli antaa hyvää vastapainoa selkeälinjaiseen sisustustyyliin samalla pehmentäen kokonaisuutta. Kuvassa näkyvät kiiltävän valkoiset päällysteet sopivat loistavasti tummaa kiviseinää vasten. Lisäväriä ja kodikkuutta on helppo lisätä värikkäillä tekstiileillä. Säkkituoli on varmasti jokaisen perheen lapsen ja lemmikin suosikkipaikka.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.