Search
Close this search box.

Valkoinen makuuhuone

Valkoisessa kokonaisuudessa pintojen erilaisuus tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisemman. Kiiltävä kova marmorilattia ja sille vastapainona pehmeä ylellinen kuvioitu nahka muodostavat ylellisen ilmeen, jota on helppo piristää pienillä yksityiskohdilla.

Valkoinen on ajaton ja se toimii kaikkien tehostevärien kanssa. Vaikka se värinsä puolesta paljastaa likatahrat helposti, on se silti kokeilemisen arvoinen. Viimeistäänkin siinä vaiheessa, kun lapset ovat kasvaneet ohi pahimman leikki-iän.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke