Valkoinen makuuhuone

Valkoisessa kokonaisuudessa pintojen erilaisuus tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisemman. Kiiltävä kova marmorilattia ja sille vastapainona pehmeä ylellinen kuvioitu nahka muodostavat ylellisen ilmeen, jota on helppo piristää pienillä yksityiskohdilla.

Valkoinen on ajaton ja se toimii kaikkien tehostevärien kanssa. Vaikka se värinsä puolesta paljastaa likatahrat helposti, on se silti kokeilemisen arvoinen. Viimeistäänkin siinä vaiheessa, kun lapset ovat kasvaneet ohi pahimman leikki-iän.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.