Valkoiset lahjat

lahjat-valkoinen-sisustus

Kesä on juhlien aikaa. Ylioppillasjuhlat, häät ja muut kissanristiäiset vierailuina ystävien kesämökeille täyttävät kalenterit. Alkaen ylioppilasjuhlista päivänsankaria on kiva muistaa jollain, mikä säilyy, kestää aikaa ja on ainakin jollakin tapaa lahjansaajan mieleen.Kauniit esineet, joilla on myös käyttöarvoa, ovat aina hyvä vaihtoehto. Kun saat liitettyä lahjan ympärille jonkin hauskan tarinan, saa lahja entistä paremman merkityksen. Oli se sitten nautinnollisia kahvihetkiä uudesta kahvimukista, tärkeimpien muistojen säilyttäminen designkalusteessa tai haastavat hetket uuden työpöydän ääressä. Hanki lahja, jota saaja voi oikeasta tarvita ja käyttää. Tässä muutamia ihania valkoisia lahjaideoita. Lisää löydät Finnish Design Shopista

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.