Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valkoiset lattiat

valkoinenlattia1

Vaalea lattiapinta vaikuttaa todella paljon tilan valoisuuteen ja tekee tilasta huomattavasti avaramman tuntuisen. Se antaa huonekalujen nousta huomattavasti voimakkaammin esiin ja tarjoaa sisustajalle paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

valkoinenlattia2

Materiaalivalinta ja lattiapinnan kiiltoaste vaikuttaa myös voimakkaasti siihen miten vaalea tai valkoinen sävy lattiassa ottaa tilan haltuun. Vanha lankkulattia henkii lämmintätunnelmaa, kun taas kiiltäväpintainen laminaatti tai parketti antaa huomattavasti moddernimman vaikutelman.

 

valkoinenlattia3

Hyvä vaihtoehto vitivalkoiselle lattialle on esimerkiksi hieman harmaaseen taitettu sävy. Paljon merkitsee myös näkyykö lattiassa puun syiden tekstuuri vai onko pinta tasaisen värinen.

valkoinenlattia4

Kun tilassa käytetään paljon valkoista, kannattaa leikitellä paljon erilaisilla pintavaikutelmilla ja tekstuureilla. Lämmin puu, metalli ja läpinäkyvät huoneklaut sekä lasi muodostavat yhdessä skandinaaviseksi ilmeeksi tunnistetun kokonaisilmeen, josta tämä keittiö on mainio esimerkki.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.