Search
Close this search box.

Valkoiset sviitit

Kreikassa, Mykonoksen saarella sijaitseva Hotel Andronikos kätkee sisäänsä mielenkiintoisia huoneita. Näiden valkoisten sisustusunelmien suunnittelusta on vastannut KLab Architecture.

Tilojen seinien ja rakenteiden aaltoileva muotoilu saa aikaan kolmiulotteisen ilmeen. Valkoiselle lämmintä vastakohtaa antavat rakenteet luovat syvyystvaikutelmaa, samoin kuin pehmeät epäsuorat valaistukset.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan sopivan ylellistä, mutta ei liiaan steriiliä. Kiiltäviä pinnat, sementtilattia ja voimakkaasti esiin astuvat koristeelliset yksityiskohdat loihtivat tilasta jotain ainutlaatuista.

Kuvat Nikos Vandoros, Akis Paraskevopoulos / klab.gr

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson