Valkoisia ihastuksia

Ruotsissa asustava sisustussuunnittelija/stailaaja Anneleena Leino ihastuttaa meitä puhtaan esteettisillä ja kauniin yksinkertaisilla sisustuksillaan. Hänen tuotoksissaan näkyy herkkyys ja yksinkertainen kauneus, joista melkein aina löytyy jotain mielenkiintoista ammennettavaa omaankin sisustukseen. Kuvan makuuhuoneen ehdottomat yksityiskohdat ovat ruusuja muistuttavat röyhelötyynyt sekä kattovalaisimen varjostin.

Tässä stailauksessa jälleen osoitus siitä, miten puu yhdistyy kauniisti pelkistettyyn sisustukseen ja yksinkertaiseen linjakkuutteen. Mikäli et ole vielä huomannut, Annaleena on avannut myös oman verkkokauppansa, missä on myynnissä hänen itsensä suunnittelemia sisustustuotteita. Kannattaa käydä kurkistamassa. Tai vaihtoehtoisesti etsimässä kuvien kaltaisia sisustustunnelmia Annaleenan blogissa.

Kuvat annaleena.se

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.