Search
Close this search box.

Valloittavat makuuhuoneet

Tyylikäs makuuhuone, joka palvelee hyvin myös vierashuoneena. Tilan tunnelma on todella kotoisa ja mukavan romanttinen. Pöytälipasto ikkunan alla, sen vieressä oleva lattiapeili ja monet muut pienet yksityiskohdat tekevät huoneesta viimeistellyn ja tyylikkään.

Valoisa ja tilava makuuhuone, jossa on hyvin säilytystilaa sekä tyylikäs pöytä. Huoneen tunnelmaa saa helposti vaihdettua tilan monilla valaisimilla. Lämmin puu yhdistyy moderniin ilmeeseen.

Samasta tilasta kuin aiempi kuva. Moni varmasti kateellisena voi vain ihastella huoneen päähän ikkunanvierustaa pitkin jatkuvaa pientä käytävää, joka tarjoaa tilaa vaatesäilytykselle. Seinäkulmausta kiertävät paksut verhot antavat tarpeen tullen yksityisyyttä kauniista valoa hehkuvista ikkunoista.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson