Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valloittavat makuuhuoneet

Tyylikäs makuuhuone, joka palvelee hyvin myös vierashuoneena. Tilan tunnelma on todella kotoisa ja mukavan romanttinen. Pöytälipasto ikkunan alla, sen vieressä oleva lattiapeili ja monet muut pienet yksityiskohdat tekevät huoneesta viimeistellyn ja tyylikkään.

Valoisa ja tilava makuuhuone, jossa on hyvin säilytystilaa sekä tyylikäs pöytä. Huoneen tunnelmaa saa helposti vaihdettua tilan monilla valaisimilla. Lämmin puu yhdistyy moderniin ilmeeseen.

Samasta tilasta kuin aiempi kuva. Moni varmasti kateellisena voi vain ihastella huoneen päähän ikkunanvierustaa pitkin jatkuvaa pientä käytävää, joka tarjoaa tilaa vaatesäilytykselle. Seinäkulmausta kiertävät paksut verhot antavat tarpeen tullen yksityisyyttä kauniista valoa hehkuvista ikkunoista.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.