Search
Close this search box.

Valmistaudu rapujuhliin

rapujuhlat-kalusteet

Kesän kallistuessa elokuun puolella on aika suunnata katseet rapujuhliin ja kutsua ystävät koolle. Paitsi hyvät tarjoilut ja seura, onnistuneisiin juhliin tarvitaan hieman muutakin. Järjestitpä juhlat sitten ulkona tai sisällä jo muutamalla pienellä yksityiskohdalla saat kohotettua tunnelmaa ja juhlien ilmettä. Pitkä pöytä kuuluu ehdottomasti asiaan. Sen ympärille on mukava kokoontua seurustelemaan. Pienet juhlan väriteemaan sopivat sivupöydät helpottavat tarjoilujen kanssa ja loppusilauksen antavat vaikkapa tunnelmaan sopiva punainen pöytäradio tai lähistölle asetettu keinu.

rapujuhlat-koristelu

Kesäiltojen alkaessa jo hämärtää on hyvä kiinnittää huomiota myös valaistukseen. Tuikkulyhdyt, kynttilänjalat ja erilaiset riippuvalaisimet viimeistelevät tunnelman niin sisällä kuin ulkonakin. Punaisten rapujen kanssa musta, valkoinen ja punainen ovat takuuvarmoja värivalintoja.

rapujuhlat-kattaus

Kattauksessa ravut tulee nousta päärooliin. Niinpä yksinkertaisuus väreissä on hyvä pitää mielessä. Kulhot, leipäkorit ja purnukat herkkuineen yhdessä juhlavien rapujen kanssa tekevät kattauksesta näyttävän ja arvokkaan. Kuvien tuotteet löydät väreittäin ( musta, valkoinen, punainen ) Finnish Design Shopista.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke