Valmistaudu rapujuhliin

rapujuhlat-kalusteet

Kesän kallistuessa elokuun puolella on aika suunnata katseet rapujuhliin ja kutsua ystävät koolle. Paitsi hyvät tarjoilut ja seura, onnistuneisiin juhliin tarvitaan hieman muutakin. Järjestitpä juhlat sitten ulkona tai sisällä jo muutamalla pienellä yksityiskohdalla saat kohotettua tunnelmaa ja juhlien ilmettä. Pitkä pöytä kuuluu ehdottomasti asiaan. Sen ympärille on mukava kokoontua seurustelemaan. Pienet juhlan väriteemaan sopivat sivupöydät helpottavat tarjoilujen kanssa ja loppusilauksen antavat vaikkapa tunnelmaan sopiva punainen pöytäradio tai lähistölle asetettu keinu.

rapujuhlat-koristelu

Kesäiltojen alkaessa jo hämärtää on hyvä kiinnittää huomiota myös valaistukseen. Tuikkulyhdyt, kynttilänjalat ja erilaiset riippuvalaisimet viimeistelevät tunnelman niin sisällä kuin ulkonakin. Punaisten rapujen kanssa musta, valkoinen ja punainen ovat takuuvarmoja värivalintoja.

rapujuhlat-kattaus

Kattauksessa ravut tulee nousta päärooliin. Niinpä yksinkertaisuus väreissä on hyvä pitää mielessä. Kulhot, leipäkorit ja purnukat herkkuineen yhdessä juhlavien rapujen kanssa tekevät kattauksesta näyttävän ja arvokkaan. Kuvien tuotteet löydät väreittäin ( musta, valkoinen, punainen ) Finnish Design Shopista.