Valoisa olohuone ja keittiö

19.1.2011

Esittelyssä hurmaava Tukholmassa sijaitseva koti, jonka valoisuus ja avaruus ihastuttaa. Keittiö, ruokatila ja olohuone muotoutuvat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi jakautuen jokainen kuitenkin omaksi selkeäksi alueekseen. Tilassa on loistava rytmi. Kiiltävää valkoista pintaa on paljon, joten tämä koti on varmasti monen modernin/pelkistetyn sisustamisen ystävälle. Keittiön puolella lattialle on asetettu yksinkertainen, mutta sitäkin hauskempi matto, joka antaa kodikkuutta ja pehmentää tilan ilmettä.

Huonekorkeutta riittää. Suurista ikkunoista tulvii ihanasti valoa pitkälle asuntoon. Ylhäältä parvelta voi ihastella tilan olemusta ja rauhoittua vaikkapa lukemaan lempikirjaansa muiden viettäessä aikaa olohuoneen puolella.

Pieni parvi onkin koko tilan sydän ja varmasti myös lasten suosikkipaikka. Siellä voi viettää aikaa omassa rauhassaan. Varsin onnistunut ratkaisu tilankäytöllisesti. Parvirakennelman taakse kätkeytyy eteistila ja näin olohuone on saatu rauhoitettua selkeäksi omaksi osiokseen. Katso lisää välittäjän verkkosivuilta. Eklund Stockholm New York.

Kuvat esny.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.