Valoisa olohuone ja keittiö

Esittelyssä hurmaava Tukholmassa sijaitseva koti, jonka valoisuus ja avaruus ihastuttaa. Keittiö, ruokatila ja olohuone muotoutuvat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi jakautuen jokainen kuitenkin omaksi selkeäksi alueekseen. Tilassa on loistava rytmi. Kiiltävää valkoista pintaa on paljon, joten tämä koti on varmasti monen modernin/pelkistetyn sisustamisen ystävälle. Keittiön puolella lattialle on asetettu yksinkertainen, mutta sitäkin hauskempi matto, joka antaa kodikkuutta ja pehmentää tilan ilmettä.

Huonekorkeutta riittää. Suurista ikkunoista tulvii ihanasti valoa pitkälle asuntoon. Ylhäältä parvelta voi ihastella tilan olemusta ja rauhoittua vaikkapa lukemaan lempikirjaansa muiden viettäessä aikaa olohuoneen puolella.

Pieni parvi onkin koko tilan sydän ja varmasti myös lasten suosikkipaikka. Siellä voi viettää aikaa omassa rauhassaan. Varsin onnistunut ratkaisu tilankäytöllisesti. Parvirakennelman taakse kätkeytyy eteistila ja näin olohuone on saatu rauhoitettua selkeäksi omaksi osiokseen. Katso lisää välittäjän verkkosivuilta. Eklund Stockholm New York.

Kuvat esny.se

3 KOMMENTIT

  1. Näin varmasti onkin. Pyhitetään tuo parvi vaikkapa sisarusten lapsille, jotka silloin tällöin käväisevät kylässä :)

  2. Enpä usko että tuossa asunnossa on lapsia. Eiköhän siellä asu (ja parvesta nauti) vain yksi tai ehkä kaksi ihmistä… Tukholmassa tällaiset asunnot ovat sinkkujen tai nuorten tyylikkäiden pariskuntien koteja.

Comments are closed.