Valoroikka ja CableBox

Johdot kuuluvat pakollisena osana kodin sisustukseen. Useissa tapauksissa ne saa piilotettua huonekalujen taakse tai lattialistoihin. Äänentoistolaitteista, tietokoneista ja muista irtovempeleistä tuppaa kuitenkin aina lähtemään jos jonkinlaista piuhaa, joka sitten lojuu lattialla keräämässä pölyä. CableBox tuo helpotusta tähän ongelmaan. CableBox kerää irtonaiset johdat samaan värikkääseen säilytyslaatikkoon, joka samalla toimii myös väriläiskänä sisustuksessa. Lisää tehosteväriä sisustukseen tuo myös rennosti roikkuva valoroikka, joka yksittäisenä tai useamman ryhmässä tuo rentoa tunnelmaa tilan ilmeeseen. Molemmat tuotteet sekä muita johtoratkaisuita löydät Johtoi -verkkokaupasta.

Kuvat johtoi.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.