Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Väriä julisteilla

Värikkäät julisteet tuovat tilaan mukavan piristyksen. Tässä muutamia Andy Warholin klassikoita pinkin ja punaisen eri sävyissä. Julisteisiin on tarjolla monenlaisia kehyksiä, jotka viimeistelevät sen ilmeen ja sopivuuden suhteessa tilan muuhun sisustukseen. Modernia suorakulmaista kromia tai kauniisti muotoiltua puuta. Kehysvalinnassa kannattaa ottaa huomioon myös julisteen yleinen ilme, värimaailma ja fiilis, ettei kehyksen ja kuvan välille synny liiaksi ristiriitaa. Tutustu monipuoliseen julistevalikoimaan ja tilaa omasi AllPosters.fi -verkkosivustolta

Kuvat allposters.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.