Värikkäät vaatekomerot

9.7.2010

Mitä pienempi tila vaatteiden säilytykseen on käytössä, sitä merkittävämpään rooliin astuu vaatekomeron toiminnot ja käytännöllisyys. Tällöin unohtuu helpostii tämän pienen tilan sisustukselliset piirteet. Useilla meistä on kausittain vaihtuvat lempivärit ja sävyt, joita suosimme vaatteissa. Tämä antaa loistavan mahdollisuuden tuoda vaatesäilytykseen ripaus designia. Onko suosikkivärisi sininen? Maalaa vaatekomeron säilytyshyllyjen takana oleva seinä suosikkivärilläsi ja näin vaatevalikoimasi herää aivan uuteen eloon.

Eri vuodenajoille on käytössä eri vaatteet. Kesähelteiden vallitessa säilö talvivaatteet varastoon ja anna kesäisten vaatteiden vallata vaatekomero. Turhien vaatteiden poistuminen valikoimasta helpottaa samalla vaatteiden valintaa aamutuimaan. Haalean vihreäksi maalattu taustaseinä toimii loistavasti saman sävyisten vaatteiden ystävälle. Toisaalta myös vastavärit ja muun kuin taustaseinän väriset vaatteet saavat uutta energiaa tällaisessa ratkaisussa. Kannattaa kokeilla.

Kuvat via freshome.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.