Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Värikkäät vaatekomerot

Mitä pienempi tila vaatteiden säilytykseen on käytössä, sitä merkittävämpään rooliin astuu vaatekomeron toiminnot ja käytännöllisyys. Tällöin unohtuu helpostii tämän pienen tilan sisustukselliset piirteet. Useilla meistä on kausittain vaihtuvat lempivärit ja sävyt, joita suosimme vaatteissa. Tämä antaa loistavan mahdollisuuden tuoda vaatesäilytykseen ripaus designia. Onko suosikkivärisi sininen? Maalaa vaatekomeron säilytyshyllyjen takana oleva seinä suosikkivärilläsi ja näin vaatevalikoimasi herää aivan uuteen eloon.

Eri vuodenajoille on käytössä eri vaatteet. Kesähelteiden vallitessa säilö talvivaatteet varastoon ja anna kesäisten vaatteiden vallata vaatekomero. Turhien vaatteiden poistuminen valikoimasta helpottaa samalla vaatteiden valintaa aamutuimaan. Haalean vihreäksi maalattu taustaseinä toimii loistavasti saman sävyisten vaatteiden ystävälle. Toisaalta myös vastavärit ja muun kuin taustaseinän väriset vaatteet saavat uutta energiaa tällaisessa ratkaisussa. Kannattaa kokeilla.

Kuvat via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.