Väriyhdistelmät makuuhuoneessa

makuuhuone-harmaa-ruskea-sininen

Sisustuksessa värien tasapaino on yksi oleellisimmista tekijöistä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Mitä vähemmän värejä käytät, sitä voimakkaammin virheet paistavat esiin, toisaalta myös monen kirjavassa värien sirkuksessa kokonaisuudesta tulee helposti rauhaton jolloin tila alkaa ennen pitkään ärsyttämään. Yhtenä tapana löytyy toistensa kanssa hyvin keskustelevat värisävyt on käyttää vaikkapa maalien värikarttoja. Niistä on helppo napsia sopivat sävyt sekä seiniin, lattioihin, kalusteisiin ja muihin yksityiskohtiin. Kuvan makuuhuone on mainio osoitus harmaan, ruskean ja sinisen muodostamasta harmoniasta, jossa päävärejä on vain kolme, mutta niistä löytyy sitten murrettuja sävyjä. Erilaisissa tekstiileissä ja muissa materiaaleissa värit näyttävät myös erilaisilta. Ne tuovat sisustukseen monipuolisuutta ja eloa.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.