Verso hylly

Mikko Halosen suunnittelema Verso hylly tarjoaa aina tuiki tarpeellista säilytystilaa kirjoille, lehdille, vaatteille tai mille tahansa tavaroille. Mustan ja valkoisen lisäksi hylly on saatavilla puunvärisenä. Vaihtoehtoina kaksi eri leveyttä. Hyllyyn on saatavilla myös erillisinä osina myytäviä telineitä, jotka helpottavat mm. lehtien säilytystä. Tutustu tarkemmin tuotteeseen One Nordic -verkkosivustolla.

Kuva onenordic.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.