Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit tuovat luonnonläheisyyttä ja energiaa sisustamiseen. Niiden sijoittelussa tulee ottaa huomioon monia seikkoja. Lisäksi tulee selvittää etukäteen millaiset olosuhteet kasvi vaatii. Osa viherkasveista selviää hyvinkin niukalla valolla. Osa taas vaatii hoitoa, valoa ja kosteutta enemmänkin. Kannattaa myös selvittää miten pikaista tahtia kasvi kasvaa, jotta se säilyttää sille suunnitellun tarkoituksen osana sisustusta.

Mitä isompi kasvi, sitä isompi ruukku. Oikeanlaisen ruukun valinta on tärkeä peruste sekä kasvin menestymisen että sen visuaalisen annin kannalta. Ruukun värillä, kuvioinnilla ja materiaalilla saat myös vaikutettua sen tuomaan ilmeeseen tilassa. Kannattaa huomioida tilan yleisilme eikä vain keskittyä miltä ruukku näyttää kaupan hyllyllä. Parhaimmillaan oikean kokoinen ja muotoinen ruukku tuo kivan väriläiskän sisustukseen samalla kuitenkin myötäillen tilan kokonaisilmettä.

Tutustu lisää viherkasveilla sisustamiseen Viherviisikko -verkkosivuilla.

Kuvat viherviisikko.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.