Viihdy tilassa

Viihtyminen ei ole neliöistä kiinni. Se on usein oivalluksia ja yksinkertaisuutta maustettuna tilaan ja asukkaan mieltymyksiin soveltuvilla toteutuksilla. Pelihuone tai sikarihuone ei vaadi välttämättä omaa yksittäistä tilaa. Se voi olla nurkkaus olohuoneessa tai muussa riittävän suuressa tilassa. Kuvassa BoConceptin kalusteilla toteutettu kokonaisuus, jossa erityistä huomiota herättää mustasta tammiviilusta tehty siirrettävä kaappi. Huomaa myös tyylikkäät baarijakkarat. Tuotteet löydät BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.