Vitra Eames DSR tuolit

Sisustusideat

Tunnelmallisen tyylikäs koti

Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

vitra-eames-tuolit

Uudet tuolit ruokapöydän ympärillä tai työpisteen ääressä antavat yllättävän suurta vaihtelua sisustukseen ja tilan ilmeeseen. Eames DSR tuolit ovat yksiä aikamme ehdottomia suosikkeja, joiden tyyli ja materiaalit kestävät sekä aikaa että käyttöä.

vitra-eams-dsr-tuoli

Vitran Eames DSR tuolit on saatavilla sekä puisilla että metallisilla jaloilla. Rinnakkain ne tuovat luovat harkitun ja arvokkaan kokonaisuuden. Istuinosiltaan valkoinen ja musta sopivat nekin täydellisesti yhteen. Jos haavailet siis ruokaryhmän tuolien päivittämistä kannattaakin harkita näistä neljästä eri vaihtoehdosta yhtenäisen kokonaisuuden luomista eikä hankkia pelkästään yhtä tiettyä tuolimallia. Eames DSR tuolit löydät Finnish Design Shopista

Tutustu myös