Wood loungetuoli ja lastentuoli

department-wood-tuolit

Departmentin Wood loungetuoli sopii mainiosti eteiseen. Tuoli on normaalia matalampi ja näin olemukseltaan mukavan rento. Samaisesta Wood sarjasta on saatavilla myös lapsille suunniteltu tuoli, joka on normaalia Wood pinnatuolia korkeampi ja tuo lapsen näin samalle tasolle ruokapöydässä aikuisten kanssa. Valkoisen, mustan ja puunsävyn lisäksi saatavilla myös muita värivaihtoehtoja, joihin voit tutustua tarkemmin Room21 -verkkokaupassa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.