Woodnotes Arenzano tuoli

woodnotes-arenzano-tuoli

Ilkka Suppasen ja Raffaella Mangiarottin suunnittelema Arenzano-tuoli on moderni ja tyylikäs kansituoli, joka on lähtökohtaisesti suunniteltu sisäkäyttöön, mutta sateelta suojattuna sen voi hyvin myös sijoittaa terassille auringonottotuoliksi. Muiden Woodnotes tuolien tavoin, Arenzano on erittäin miellyttävä istua ja kruunaa modernin terassin ilmeen. Mustan ja valkoisen lisäksi tuoli on saatavilla luonnonvalkoisella päällyksellä. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.