Yksityiskohdista ja monipuolisuudesta kaunis kokonaisuuden

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

kaunis-sisustus-ruokailutila

Avain onnistuneeseen sisustukseen ei ole muutamassa kalliissa design kalusteessa tai parissa rohkeassa värivalinnassa. Kiinnostava sisustus syntyy eri materiaalien sekoituksesta, yksinkertaisuuden ja koristeellisuuden vuorovaikutuksesta sekä avainajatuksesta kokonaisuuden ympärillä. Tässä Ali Budd Interiorsin suunnittelemassa kodissa on kaunista tyyliä, kodikkaita yksityiskohtia sekä paljon mielenkiintoa herättäviä piirteitä.

kaunis-sisustus-sohvanurkka

Kokkailun lomassa tulee usein hetkiä, kun tarvitsee odotella ruoan tai leivonnaisten valmistumista tai vaikkapa taikinan kohoamista. Tätä varten on hyvä olla olemassa jokin viihtyisä ja miellyttävä nurkkaus, jossa voi kokkailun lomassa nauttia kupillisen kahvia tai lueskella lehtiä. Tässä tilassa leveään ikkunasyvennykseen on tehty kaunis istumanurkkaus, joka kätkee alleen myös tarpeellista säilytystilaa.

kaunis-sisustus-ruokapoyta

Rouhea ja kulunut puupinta keittiön pöydässä antaa mainion vastakohdan kirkkaille tuoleille pöydän ympärillä ja kaappien kanssa koristeellista linjaa jatkaa upea kattokruunu.

kaunis-sisustus-olohuone-tv-hylly

Olohuoneessa televisio on ”upotettu” osaksi hyllykokonaisuutta, joka noudattelee samaa linjaa keittiön kaapistojen kanssa. Seinäkarmit ja listat antavat myös oman silauksen sisustuksen tyylille, jossa on onnistunut sekoitus klassista, modernia ja maskuliinistakin tyyliä.

Kuvat alibuddinteriors.com

Tutustu myös