Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Ylellinen makuuhuone

Milla Alftanin suunnittelema makuuhuone herättää heti ihania ajatuksia. Tilan värimaailma, kuosit ja pinnat viestivät hienostuneesta ilmeestä. Olo on kuin tyyriimmän luokan hotellihuoneesta. Tilan ehdottomia yksityiskohtia ovat suurella peilillä varustettu meikkauspöytä, jossa jokaisen naisen kelpaa kaunistautua uuteen päivään. Huomaa katossa oleva syvennys, joka on valaistu pehmeästi. Se antaa lämmintä epäsuoraa valoa tilaan. Lisätunnelmaa on helppo luoda kauniilla pöytävalaisimilla.

Peilikaappi ja lipasto tarjoavat sopivasti säilytystilaa. Valkoisten seinien sijaan tila on tapetoitu ja maalattu kauniilla sävyillä. Näin kokonaisvaikutelma on lämpimämpi. Pehmeä matto ja vaalea värimaailma saa mukavaa pientä kontrastia kauniisti kiiltävistä tekstiileistä.

Kuvat ja sisustus Milla Alftan ( www.alftan.fi )

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.